top of page

Å kjøpe kattunge fra oss

17844969368358137.jpg
18272597389122486.jpg

Hellig Birma er en spesiell rase, og lever du i den overbevisning at en katt bare er en katt vil du bli svært overrasket over gemyttet hos mine katter. De er så kosete og kjælne at du kan glemme å ha noe privatliv. Disse kattene vil være sammen med eieren sin hele tiden, uansett hva du gjør og driver med. 

Kattene følger etter oss omtrent uansett hvor vi går- de får aldri nok kos eller oppmerksomhet. Både Chanel Sabella, Iridessa og Valentino er så kjælne og gode, de er alltid i godt humør og de er svært knyttet til oss. Kattene er ekstremt tolerante og generøse. 

Det som kjennetegner måten jeg driver oppdrett på er at jeg har valgt at mine katter og kattunger skal leve inne sammen med meg og hundene. Det betyr at kattungene vokser opp inne og blir mye håndtert og godt sosialiserte. Kattungene får mye kos og kjærlighet. 

Kattene som avles på har også blitt DNA-testet for sykdommer, du kan lese mer om testene og resultatene under fanen "Våre katter er DNA-Testet". 

Kattunger må være 14 uker før de kan flytte til sine nye hjem.

Kattunger fra oss blir solgt med NRR standard kjøpekontrakt og kattungene har selvfølgelig stamtavle som medfølger.

Kattungene har fått helseattest fra veterinær og har fått sine første vaksiner og ormekur. Kattungene er også ID-chippet og får med seg en kattungepakke herfra.

Jeg krever at alle kjøpere følger NRR sine regler om kattehold.

Jeg blir veldig glad dersom kjøper ønsker å holde kontakten og holde oss oppdatert om hvordan det går med pus i sitt nye hjem.

Skulle du ha lyst på kattunge fra meg, eller bare har lyst på en katteprat er du hjertelig velkommen til å ta kontakt! ​

bottom of page