top of page

NO* Nordbylendet´s Tiara Kakao

17943254555294126.jpg

Søte Tiara Kakao ble født 13.05 2022. Tiara er en svært søt og sosial jente , med mye meninger om hvordan ting bør gjøres ( på hennes måte selvsagt ). Tiara elsker å ligge på fanget og kose , og gjør hva som helst for en liten godbit. Vi trodde lenge at Tiara var bruntabby da hun var så mørk fra starten , men det viser seg at hun er en mørk sjokoladetabby . Tiara har arvet den fluffy og myke peisen fra faren sin , og de isblå øynene fra moren sin . 

Tiara er vandt til barn og er kontaktsøkende og elsker å være sammen med oss. 

Tiara Kakao er satt ut på fòravtale. Hun blir derfor i oppdrettet , men hun bor hos en annen familie vi samarbeider godt med.

17920030751429402.jpg
17926135409394403.jpg
IMG_3044.JPG

Far : (N) Eikerskogens Nosferatu 

17955311545594434.jpg

Mor : NO* Condotti´s Iridessa

NO* Nordbylendet´s
Iroz, Dino Dix, Multe, Harley og Violetti Deluxe

Den 27.07.22 fikk Ellie 5 små nøster. Iroz er en lillamasket gutt som hele tiden har vært veldig frempå og vært førstemann til å utforske nye ting. Rett bak Iroz har gjerne Multe vært med. Multe er lillatabby og en kosen gutt med mye mot og meninger. Dino Dix er en mer forsiktig kosete gutt som også er lillatabby. Dino elsker likevel å leke, og er alltid med der det skjer ting. Harley er den tøffeste i kullet, og selv om han har veldig triste øyne er han den som bestemmer. Også Harley er lillatabby. Violetti Deluxe er ei lillmasket jente med mye meninger. Hun vet hvordan ting skal gjøres (på hennes måte selvsagt), og sier i fra dersom hun ikke er fornøyd. 

Alle kattungene er supersosiale og kosene, og de er vokst opp sammen med oss i stua. De er vandt med hund og to små barn, samt andre katter. 

22.10.22 :

Iroz har nå flyttet til et fantastisk hjem i Oslo der han stortrives. Dino Dix har også fått et fantastisk hjem på Lørenskog. Multe flytter ut i midten av November, så vi er heldige og får beholde han litt til. Violetti Deluxe har så stor personlighet og er så morsom, så hun beholder vi da hun passer helt perfekt inn i familien vår. 

Harley og kollegaen min, Vilde, fant hverandre, så nå har Harley flyttet inn hos Vilde og Anders. 

NO* Nordbylendet´s
Thea Belle, Sienna Izadora ("Izzy") , Leonardo Dicatprio ("Ludo") og Charmy Luna 

Den 22.10.22 fikk vår kjære Mille 4 skjønne nøster (Mille får snart sin egen side). 

Mille fikk 3 jenter og en gutt. 

Thea Belle er ei blåmasket jente. Thea Belle har hele tiden vært mest frempå og utforskende i kullet. Hun er trygg, kosen og veldig leken. Med sine dype blå øyne og morsomme sprell sjarmerer hun raskt alle rundt seg. 

Sienna Izadora ("Izzy" til daglig) er ei morsom lillamasket jente. Akkurast som søsteren Thea finner hun på mye sprell og er veldig kosen. Izzy er trygg og sosial, og er aldri langt unna oss. 

Leonardo Dicatprio ("Ludo" til daglig) er en lillamasket gutt. Han er kullets koseklump, og allerede er han mye større enn søstrene sine, han kommer nok til å bli en stor og flott gutt. Ludo er glad i barn og elsker å leke, samtidig som han elsker å ligge på fanget. 

Charmy Luna er ei lillamasket jente. Hun er den mest forsiktige i kullet, men hun sier aldri nei til lek eller kos. Luna er ei morsom jente med mye egne meninger og kreative løsninger. Det blir spennende å se hvordan Luna utvikler seg i tiden fremover da hun allerede har veldig flotte tegninger og maskefarge. 

Far : Berlioz av Ravelli (N) , SBI a 

Mor : Ralphine´s Prelude of Light ("Mille") , SBI c21

bottom of page