top of page

NO*Condotti´s Iridessa (Lulu) 

17955311545594434.jpg

Vår kjære NO* Condotti´s Iridessa, eller Lulu som hun heter til daglig, er en aldeles skjønn sjokoladetabby ( SBI b 21 ). 

Iridessa kommer fra Ørsta, og har vært så heldig å få leve sine første måneder sammen med Ingeborg Lystad Nilsen som har gjort en fantastisk jobb med henne. Iridessa har helt siden starten vært særdeles trygg, og det er tydelig at hun er svært mye håndtert som kattunge. Iridessa har vokst opp med flere voksne katter, samt tre kull-søsken ; noe som har gitt henne veldig gode sosiale antenner. Jeg er utrolig takknemlig som har fått Iridessa.

Iridessa dilter etter meg til en hver tid, og skal aller helst ligge oppå meg hele tiden.

Grunnen til at jeg har valgt å bruke Iridessa i mitt oppdrett er fordi hun er fantastisk snill og kjælen. Hun har vokst opp med en mor som er helt utenom det vanlige hva kommer til omsorg for kattungene sine - noe jeg håper Iridessa også vil ta med seg videre. Iridessa har svært vakre foreldre, og jeg både tror og håper at hun vil oppnå gode resultater på utstilling og føre videre de flotte birma-trekkene. 

 

Iridessa ble stilt ut på "Adelkattens Vintershow 2019", du kan lese bedømmelsene hun fikk under fanen "Utstilling". Iridessa deltok også på Norske Birmavenners Online utstilling juni 2020 - les bedømmelsen under "utstilling".  

NO* Condotti´s Iridessa er DNA-testet for sykdommene nedenfor: 

DNA TESTING.png
53792603_316507689065985_255500728196399

Iridessa er også testet for farge-genet "dilution".

Iridessa er bærer av dette genet, noe som betyr at hun få  kan få kattunger med fargene : 

- Brunmasket

- Bruntabbymasket

- Sjokolademasket 

- Sjokoladetabbymasket

- Blåmasket 

- Blåtabbymasket

- Lillamasket 

- Lillatabbymasket

25.12.2022 Ble Lulu dessverre akutt syk. Lulu fikk en alvorlig grad av pankreatitt, og selv om jeg brukte hele romjulen på intensiv behandling var det ingenting jeg kunne gjøre for min kjæreste Lulu. Den første dagen i 2023 ble Lulu sin siste. Det går ikke en dag uten at jeg savner henne, og jeg klarer ikke venne meg til tanken på at hun aldri mer skal komme inn på badet for å drikke vann fra kranen i badekaret om morningen , eller komme hoppende opp i armkroken for å kose på kvelden. 

Lulu kommer alltid til å være min øyesten, og det er Lulu som har vært min første avlskatt og sånn sett starten på NO*Nordbylendet´ s oppdrett. 

Iridessa´s foreldre: 

KODA-2.png
Skjermbilde 2019-02-11 kl_ 22_08_27.png

Far : CH Cinamon Boy av Ontario Sjokolademasket SBI b 

Bildet er tatt av Ingeborg N. Lystad

Mor : CH NO*Ped Alba Amora

Bruntabby SBI n21 

Bildet er tatt av Ingeborg N. Lystad

bottom of page