top of page

NO* Nordbylendet´s Melissa
*Bor hos forvert*

17882972726427431.jpg

Sommeren 2021 fikk Ellie sitt første kull, og i kullet til Ellie var Melissa. Melissa var helt fra starten en av de tøffeste i kullet og skulle utforske alt på egenhand. Hun hadde mye egne meninger fra starten av, og hadde særdeles kreative løsninger på det meste - hun var den første som skjønte hvordan man skulle klatre ut av kattungeinngjerdingen og hun var den første som prøvde seg på fast føde . Vår egne lille Pippi Langstrømpe  

Melissa utviklet seg veldig fint og lignet veldig på moren sin Ellie ; de har samme fluffy pels, samme kraftige kropp og hode , og de samme knusbedårende øynene. 

Jeg fant tidlig ut at jeg hadde lyst til å beholde Melissa i oppdrettet , men siden vi allerede hadde fire katter , en hund , en to-åring og en baby på vei ble det til at Melissa flyttet inn hos en fantastisk forvertfamilie.

Vi har vært eksepsjonelt heldig med forvertene til Melissa, og hun blir grådig bortskjemt med kos og kjærlighet. Melissa er en liten Diva, og i sitt nye hjem får hun all den oppmerksomheten hun fortjener.  Jeg gleder meg sånn til å se utviklingen til Melissa videre fremover 

Forvert beskriver Melissa slik : 

"Melissa, uredd og modig. Super sosial og rundt oss hele tiden, har alle rundt lillefinger'n... og veldig myk og kosete, hengiven og bedårende og så trygg at hun kan sove seg gjennom et løft fra sofaen til senga. og da sover hun til jeg står opp på morningen, om det er 5 eller 9! Elsker kos og kommer gjerne på fanget, men det skal hun bestemme selv når det passer 😄"

Melissa er på instagram!  

bottom of page